неделя, 23 март 2014 г.

Кремове Дева-ревю

Привет,днес реших да направя ревюто,което обещах в предишната публикация,а именно това на кремовете на Дева от серията им Natural.Нека да започваме!


Първо е кремчето с горски плодове,което мирише много сладичко.Консистенцията му е малко тежка,но за сметка на това,малко количество от крема е съвсем достатъчно,за да хидратира ръцете добре,което го прави доста икономично.Кремчето се води регенериращо.Цената му е 1.10.Моето е от ДМ.
Оценка-10/10
Задължително ще си го купя отново,но след като изпробвам и останалите кремчета за ръце на Дева.



Следва кремчето с какаово масло.Консистенцията му е абсолютно същата като на предното,но за разлика от него има друго предназначение,а то е да предпазва ноктите от разслояване,твърди се,че има заздравяващ ефект върху тях(не знам дали е вярно,но със сигурност предпазва ноктите от разслояване),използвам го вечер,защото ми идва малко по-тежък като аромат(на вафлички).Цената му също е 1.10,но не е от ДМ,а от кварталния супермаркет.
Оценка 10/10.
Задължително ще го купя отново!

И последния крем е този за лице с невен.Малко смесено ми е мнението за него.Понякога хидратира много добре,а друг път изобщо.Доста тежък ми идва и не го използвам всеки ден,а само,когато почувствам кожата си опъната или пък видя,че е суха,но не винаги се справя така добре,че да я почувствам по-жизнена.
Оценка 6/10.
Няма да го купя пак,по-скоро ще пробвам кремчетата за лице на Nivea.



Ами това беше всичко,страшно се надявам да съм била полезна на някой и лек ден :-)

Няма коментари:

Публикуване на коментар