събота, 14 юни 2014 г.

Балсам за устни Balea с портокал-Review

Здравейте,ще се постарая да бъда по-редовна в блога и за днес съм ви подготвила ревю на един балсам за устни на Balea.Надявам се да ви бъде интересно и приятно четене!


Отидох в ДМ,за да купя някои неща,но не и този балсам.Е,знаете как е-балсамът беше на промоция на половин цена,т.е 1.30 и щом видях червения етикет с цената си казах-е,съдбата е решила,че трябва да го имам.Иии така се озова в моите ръце.Балсамчето е лимитирана серия,но последния път като ходих в ДМ все още беше там,така че все още може да го намерите.Нека да започна по същество.

ОПАКОВКА: Опаковката е малка сладка жълта кутийка с нарисувано портокалче на нея и от горе има надпис Balea.Сладурска работа като цяло.

Балсама е доста мазен и го използвам вечерта,тъй като е нехигиенично да го нося в дамската си чанта и с мръсни ръце да бъркам с пръст в него.Използвам го от доста време и имам за още толкова,че и повече....Това автоматично означава,че е много икономичен.Състава му го пишеше на картонената кутийка,която изхвърлих още щом го купих,така че не мога да коментирам съставките му.


Казано накратко-доволна съм от балсама,но няма да си го купя пак,тъй като започва да ми омръзва :/

Чао от мен :*


Няма коментари:

Публикуване на коментар